Stimati cumparatori:

Delta Exclusiv SRL - str. Nicolae Iorga 6A, 300037 Timisoara, Romania - RO1809965, J35/4228/1992 - RO28BRDE360SV07301343600 BRD Timisoara

Toate datele preluate pe acest website sunt preluate pe serverele noastre, ele sunt gestionate conform 
Legea nr.677 din 2001, nici o alta companie sau persoane nu va avea acces la aceste date. Datele cerute de noi sunt strict date ce se folosesc la facturarea produselor. Cand faceti cumparaturi in magazinul nostru va vom intreba numele, denumirea firmei, emailul, adresa de livrare cu cod postal, CNP-ul, codul fiscal, numarul de inregistrare la ORC, banca, IBAN, persoana de contact cu telefonul mobil al acesteia, numarul de telefon si metoda de plata.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Delta Exclusiv SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana, sau despre firma dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: comert online, reclama, marketing si publicitate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii cat si a primirii produselor solicitate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea completarii facturii si receptiei produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si NU sunt comunicate nici unui destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Delta Exclusiv SRL.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curând posibil.

Observatie:
orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu, orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.