INDUSTRIALE

PRELATE INDUSTRIALE

Prelate speciale, import, dublu acoperite cu PVC, lacuite sau mate, diverse culori, gramaje de la 550 gr/mp pana la 680 gr/mp sau chiar 900 gr/mp, destinate protectiei in medii adverse ( exterior). Oferim material neprelucrat sau prelucrat la dimensiunea necesara, cu sau fara banda luminoasa, cu capse de fixare pe contur, cu buzunare sau mansoane de tensionare. Oferim si prelate cu retard la foc.

Industrie: acoperiri, pereti mobili, delimitari zone de lucru, tunele legatura, huse refolosibile pt paleti, acoperiri protectie utilaje sau piese, prelate cu retard la foc.

Aceste prelate asigura protectie la transport si manipulare pentru piese de dimensiuni mici, medii sau mari. Asiguram si dimensiuni EXTRA. Prelatele sunt etanse, impermeabile, rezistente, stabile la raze UV, si desigur sunt refolosibile. Solutiile de inchidere si de fixare se ofera la cerere si se adapteaza produsului. Ele pot fi personalizate in functie de produs sau beneficiar. Prelatele industriale se ofera in culorile standard RAL si intr-o gama larga de greutati pe mp.

Asiguram separat si accesorii de prindere: ancore, cordeline, lacate, cabluri otel, clipsuri si plachete, etc.

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Prelata industriala gri olive mat neprelucrata
PRELATA INDUSTRIALA GRI OLIVE MAT NEPRELUCRATA vanzare de metraj la rola Prelate speciale, i..
Prelata industriala neprelucrata
PRELATE INDUSTRIALE NEPRELUCRATE VANZARE DE METRAJ LA ROLE Prelatele industriale sunt acoperite c..
Prelata industriala DELTAMAX
PRELATE INDUSTRIALE DELTAMAX Prelate speciale, import, dublu acoperite cu PVC, lacuite sau m..