TUNEL LATIME 7m

TUNEL DEX 7m

Acest tunel are o latime la baza de 7m si o inaltime la coama de 3,60m cu o inaltime la perete de 2,00m. Este produs la Timisoara si are o structura realizata din profile de baza de otel grunduit si tevi de 1,5 toli zincate roluite, pane si contravantuiri zincate. Invelisul este din polyplan import, cu culoar zenital luminos. Acest tunel nu necesita fundatii speciale si se pozitioneaza cu usurinta pe placa de beton sau pe centura existenta. La nevoie se poate pozitiona pe suprafete plane, orizontale si stabile din piatra sparta compactata. Acest tunel este ofertat cu fronturi realizate din materialul invelisului polyplan special import sustinut de un schelet metalic grunduit. Frontul spate este inchis, fara acces iar frontul fata are o poarta de acces 2m x 2,4m tip perdea din prelata. Este ideal ca si fanar, remiza utilaje, depozit de mana, modul zootehnic pentru animale.

TERMEN SCURT DE PRODUCTIE – MONTAJ RAPID – POSIBILITATEA DE DEMONTARE – POSIBILITATEA DE MUTARE – NU NECESITA FUNDATII SPECIALE – REPARATII USOARE

Pretul este un pret de productie la Timisoara si nu include lucrari de infrastructura, fundatii, plansee, avize, autorizatii, proiect, transport sau asamblare.

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
TUNEL DELTACOVER 730
TUNEL DELTACOVER 730 Acest tunel are o latime la baza de 7m si o inaltime la coama de 3,60m cu o ..
TUNEL DELTACOVER 724
TUNEL DELTACOVER 724 Acest tunel are o latime la baza de 7m si o inaltime la coama de 3,60m cu o ..
TUNEL DELTACOVER 718
TUNEL DELTACOVER 718 Acest tunel are o latime la baza de 7m si o inaltime la coama de 3,60m cu o ..
TUNEL DELTACOVER 715
TUNEL DELTACOVER 715 Acest tunel are o latime la baza de 7m si o inaltime la coama de 3,60m cu o ..
TUNEL DELTACOVER 712
TUNEL DELTACOVER 712 Acest tunel are o latime la baza de 7m si o inaltime la coama de 3,60m cu o ..